• Çikolata Anaokulu, adı gibi tatlı, tadı gibi farklı...

Çikolata Anaokulu Kartal, 3-6 yaş çocuklarına, okul öncesi eğitim sunan Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığına bağlı, özel eğitim kurumudur.
    Yenilikçi, modern ve gelişmeye açık bir eğitim anlayışıyla geleceğimizin emaneti çocuklarımıza ilk eğitim hayatlarında ışık olmak istiyoruz. Tecrübeli ve çocuk psikolojisi konusunda eğitimli kadromuz ve öğretmenlerimiz ile hizmet ekmekteyiz.
    Çikolata Anaokulu – Kartal
  • High Scope Modeli

Çikolata Anaokulu olarak “High Scope Modeli” un temelinde çocuğu etrafındaki olaylar ve insanlar ile kendi ilgisi doğrultusunda bilgiyi yapılandırması kuramını amaçladık.

Ayrıca, olumsuz sosyo ekonomik koşullardan gelen çocuklar için yaşatılan farklı deneyimler sayesinde çocukların eşit koşullarda okula başlamaları sağlanmaktadır.

Okul öncesi eğitiminin bu anlamda önemini arttırmaktadır.

• Sevil Çapa
      Kurucu Müdür

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi, yabancı diller sınıf öğretmenliği mezunudur. 15 yıldır eğitim alanında çalışmaktadır.  Ayrıca Okul Öncesi Eğitim konusun da yurt dışında da eğitim almıştır. İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

• Fulya Algan
      Koordinatör

Kocaeli Üniversitesi İşletmecilik, Anadolu Üniversitesi İşletme mezunu olup İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümünü okumaktadır. Yaşam ve Öğrenci koçluğu sertifikalarına sahip, kurumu tanıyan tecrübeli olup 2018 Mayıs ayından beri kurumumuzun Koordinatörlüğünü yapmaktadır.

• Esra Durmaz
      Psikolog

Acıbadem Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümünden mezun psikologumuz Esra Durmaz çocuk değerlendirme ve dikkat testleri uygulayıcı eğitimi ve çocuğun psikolojik değerlendirilme süreci, gözlem/görüşme kapsamındaki bilgiler eşliğinde okulumuzda psikolojik destek hizmeti vermektedir.

• Branş Derslerimiz hakkında bilgi almak ister misiniz?